SC Autotehnorom SRL

Societatea Comerciala AUTOTEHNOROM S.R.L. este o societate relativ tanara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii in anul 2012. Pana in anul 2012 societatea a avut un alt obiect de activitate.

Societatea si-a inceput activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de incredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor in continua schimbare ale clientilor si, in general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.

Acest lucru a fost posibil in conditiile in care managementul firmei a inteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa intreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.

Str Rulmentului, Nr. 62, sat Scheia, comuna Scheia, judetul Suceava

Puncte de lucru in: mun. Suceava | com. Vadu Moldovei | com. Carlibaba | sat. Botos

+ Adresa Sediu

Str Rulmentului, Nr. 62, sat Scheia, comuna Scheia, judetul Suceava

+ Puncte de lucru

Puncte de lucru in: mun. Suceava | com. Vadu Moldovei | com. Carlibaba | sat. Botos

S.C. AUTOTEHNOROM S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

Faptul ca in prezent firma are in executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan national demonstreaza ca directia catre care se indreapta dezvoltarea firmei este cea buna.

Activitatea S.C. AUTOTEHNOROM S.R.L. se desfasoara in conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului inconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor in actiunile acestora.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

Lucrari de terasamente
Producerea si asternerea mixturilor asfaltice
Asternerea betoanelor rutiere
Podete tubulare si podete casetate

GALERIE

Aveti un proiect pentru noi?

Suntem mereu la dispozitia ta. Nu ezita sa ne contactezi!